SupaStar vzw

Welkom bij SupaStar en Kidscasting.be!

Wil je lid worden van het ledenplatform van SupaStar en Kidscasting.be? Vul dan hier alle gegevens van de deelnemer in.

Meer info over SupaStar: supastar.be
Meer info over Kidscasting: kidscasting.be

Opgelet: dit is geen inschrijving voor een opleiding, stage of activiteit.Via deze registratie krijg je toegang tot het ledenplatform waar je nadien kunt inschrijven voor verdere stages, opleidingen, activiteiten en audities. Door een aanmelding via dit formulier kom je automatisch terecht in ons castingbestand van Kindercasting.be!

Welkom bij SupaStar en Kidscasting.be!

Meer info over SupaStar: supastar.be
Meer info over Kidscasting: kidscasting.be

BELANGRIJK: Vul hieronder de gegevens in van de deelnemer (lid bij SupaStar of Kidscasting.be, het kind). Belangrijk is dat het e-mailadres uniek is. Als je meerdere kinderen per gezin wilt registreren op het platform, zijn er dus verschillende e-mailadressen nodig!

Na de registratie zal je alle gegevens van ouders/begeleiders ook kunnen invullen. Vergeet nadien in je profiel het vinkje 'CC' niet aan te zetten bij alle mailadressen om als ouder/begeleider ook alle communicatie te ontvangen.

Gelieve GEEN account aan te maken op naam van de ouder/begeleider maar op de naam van het kind, de deelnemer. 

Heb je al een account bij SupaStar? Gelieve dan GEEN tweede account aan te maken voor kidscasting.be! Alle deelnemers van SupaStar komen automatisch in ons castingbestand terecht. Ook geen tweede profiel aanmaken indien je e-mailadres al in gebruik is! Gelieve dan via 'wachtwoord vergeten' je wachtwoord op te vragen.

Gegevens DEELNEMER (NIET de naam van de ouder/begeleider)

Primair e-mailadres (uniek voor deze login)

Kies jouw wachtwoord

Register